Cauti compresoare frigorifice? Noi iti oferim posibilitatea achizitionarii unui compresor frigorific in sistem buy back si cu plata in rate!

Ce inseamna sistem buy-back? Ei bine, daca dumneavoastra detineti un compresor frigorific defect, noi il vom colecta si va oferim un discount considerabil din pretul compresorului nou. De asemenea, suntem singura companie din Romania care oferim posibilitatea platii in rate a lucrarilor executate, in special pentru constructia de camere frigorifice si depozite frigorifice.

Tipuri de compresoare frigorifice

Societatea noastra, GCE Frigo Refrigeration, utilizeaza doua tipuri de compresoare, si anume:

  • compresoare semiermetice;
  • compresoare ermetice.

Din punct de vedere constructiv, compresoarele frigorifice nu se diferentiaza in niciun fel de cele utilizate pentru alte gaze. Iata cateva caracteristici ale acestora:

  • comprimarea se realizeaza politropic;
  • in compresoarele frigorifice industriale sunt foarte utilizate supapele cu discuri inelare;
  • racirea cilindrilor se realizeaza cu ajutorul vaporilor aspirati, acesti vapori incalzindu-se in procesul de aspiratie;
  • racirea vaporilor in timpul comprimarii se poate realiza prin injectia unui agenti frigorific lichid;
  • intre treptele de comprimare se realizeaza raciri intermediare, de regula cu aer sau cu apa.

Compresoarele frigorifice semiermetice sunt cuplate direct la un motor electric inchis intr-un carter demontabil comun. Acestea permit demontarea atat a motorului, cat si a compresorului, facand posibile interventii mecanice de intretinere si depanare.

compresoare frigorifice semiermetice

Compresoarele frigorifice ermetice (capsulate) se aseamana foarte mult cu cele semiermetice, dar sunt inchise impreuna cu motorul intr-o carcasa etansa sudata, nedemontabila.

compresoare frigorifice ermetice

Compania noastra lucreaza direct cu cei mai mari distribuitori de compresoare frigorifice din lume, printre acestia numarandu-se: Bitzer, Scroll, Copeland, Danfoss, Tecumseh, Dorin, Frascold, Maneurope, Emerson, Embraco, etc.

Nu ezitati sa ne contactati, pentru mai multe detalii, la numarul de telefon 0727524265 sau pe e-mail la raf_ali_frigotehnic@yahoo.com.